Published On: mie, mart. 8th, 2017

Târgovişte: Program de asfaltare pentru cel puţin 25 km din reţeaua stradală

nichiduta.ro

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a estimat că anul acesta vor fi reabilitate şi asfaltate străzi în lungime de cel puţin 25 de kilometri, fără a lua în calcul asfaltarea a 4,2 kilometri de străzi în Cartierul Priseaca (etapa a II-a). Vor fi lucrări însemnate, care includ repararea trotuoarelor şi, aspect foarte important, există finanţare pentru toate proiectele. Sunt lucrări cu finanţare de la bugetul local, de la bugetul de stat sau lucrări care vor fi demarate cu fonduri de la bugetul local, banii urmând să fie recuperaţi ulterior de la Ministerul Dezvoltării Locale.
Pentru această săptămână a fost anunţată semnarea unui nou contract de lucrări, de această dată pentru un proiect care include străzile Col Băltăreţu, Mr Alexandrescu şi Şoseaua Găeşti. Nu în ultimul rând, executivul Primăriei Târgovişte este preocupat de reluarea execuţiei proiectului centurii rutiere, care n-a putut fi realizat decât parţial pe fonduri europene. Potrivit primarului Cristian Stan, execuţia acestui obiectiv de importanţă majoră pentru dezvoltarea oraşului va fi reluată în luna mai.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro