Târgoviște: Primarul Cristian Stan ia în calcul extinderea Complexului Turistic și de Natație

Condițiile bune, posibilitățile de agrement și raportul corect calitate-preț determină foarte mulţi târgovișteni dar și vizitatori din Dâmbovița și chiar din județele limitrofe să vină să de relaxeze la Complexul Turistic și de Natație. Și pentru că, de multe ori, solicitările depășesc capacitatea complexului, primarul Cristian Stan ia în calcul extinderea facilităților de agrement prin construirea unui nou bazin în aer liber, destinat adulților.
„Condițiile la Complexul Turistic și de Natație sunt foarte bune. Mă bucur că sunt foarte mulți doritori care vin la Complex, nu știu ce alte obiective de investiții din județ, la două ore înainte de deschidere, să aibă la poartă patru-cinci mașini din Prahova și Argeș, care vor să intre la Complexul Turistic și de Natație. Asta înseamnă că este o investiție apreciată, că raportul calitate-preț este foarte bun și de multe ori suntem nevoiți să mergem pe rezervare, pentru că locurile sunt depășite de numărul de solicitări. Iar dacă reușim să identificăm o sursă de finanțare sau dacă bugetul local ne va permite, nu știu dacă anul viitor, dar peste doi ani vrem să mai realizăm un bazin la CTN, ținând cont că iese din perioada de monitorizare a proiectului european. Putem după aceea să ne ocupăm de extinderea acestei investiții, astfel încât să răspundem tuturor solicitărilor. Vom avea un nou bazin pentru adulți, pentru că locurile pe care le avem acum în bazine sunt insuficiente la acest moment, raportat la numărul mare de beneficiari”, a declarat primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Micii fermieri pot accesa sprijin financiar nerambursabil de 15000 de euro/proiect

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale va acorda și în acest an sprijinul public pentru fermele mici. Este vorba despre Submăsura 6.3 a Programului Național de Dezvoltare Rurală iar cuantumul sprijinului va fi tot de 15.000 de euro pe proiect.Sprijinul nerambursabil se acordă pentru o perioadă de maximum 3 ani în […]