TÂRGOVIŞTE – PATRU UNITĂŢI ŞCOLARE AU SOLICITAT INTRAREA ÎN VACANŢĂ

balasa doamnaPatru unităţi şcolare situate pe raza municipiului Târgovişte au solicitat intrarea elevilor în vacanţă. Este vorba despre Şcoala Radu cel Mare, pentru toate clasele, şi Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, pentru clasele primare (care au intrat de ieri în vacanţă), şi Şcolile Tudor Vladimirescu şi Matei Basarab – pentru învăţământul primar – care vor intra de joi în vacanţă.
Solicitarea iniţială de întrerupere a cursurilor este făcută pentru toate zilele ce au mai rămas din această lună, până la intrarea oficială a elevilor în vacanţă. Există însă un amendament, şi anume -dacă înaintea datei de 21, atunci când se intră în vacanţa de iarnă, centralele se montează şi sunt funcţionale, cursurile se reiau. Toate cele patru instituţii de învăţământ au întocmit un grafic de recuperare a orelor, elevii urmând să facă, zilnic, o oră în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 200 de locuri de muncă vacante pentru dâmboviţeni

Iată că, şi pentru această săptămână, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistraţi 19 agenţi economici, care oferă 233 locuri de muncă. Printre acestea se regăsesc meserii şi ocupaţii precum: agent de turism; consilier juridic; expert achiziţii publice; contabil financiar – bancar; […]