TÂRGOVIŞTE – NU RATAŢI ÎNSCRIEREA LA COMPETIŢIA CARTIERELOR!

borigaPână vineri, 29 mai, în cadrul evenimentului „1 Iunie în familie”, târgoviştenii sunt aşteptaţi să se înscrie la „Turneul cartierelor”, o competiţie cu probe sportive, de îndemânare, de perspicacitate şi coordonare, organizată de Primăria Târgovişte, care pune la bătaie premii importante în bani şi va avea loc pe parcursul a două zile: 31 mai şi 1 iunie.
La concurs pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 7 şi 65 de ani, cu domiciliul într-unul din cele 12 cartiere din municipiu. Este vorba despre cartierele: zona de centru, cartierul CFR, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6, Micro 9, Micro 11, Micro 12, Suseni (intră şi Micro 2), Matei Voievod, Aleea Trandafirilor.
Pentru aceste cartiere, au fost alese ieri, într-o conferinţă de presă, cu ajutorul presei, şi culorile ce vor reprezenta fiecare cartier.
Categoriile de vârstă sunt: 7-10 ani, 10-15 ani, 15-20 de ani, 20-25 de ani, 25-30 de ani, 30-35 de ani, 35-40 de ani, 40-45 de ani, 45-50 de ani, 50-55 de ani, 55-60 de ani şi 60-65 de ani.
Pentru fiecare cartier va fi desemnat câte un singur participant din fiecare categorie de vârstă, prin tragere la sorţi, cei 144 de participanţi desemnaţi urmând să formeze echipe ce vor reprezenta cartierul din care fac parte. Fiecare membru al echipei desemnate câştigătoare va primi la premiul I, 500 de lei, pentru premiul al doilea 300 de lei, iar pentru premiul al treilea 200 de lei.
Câştigătorii vor fi aleşi la finalul fiecăreia din cele 12 probe de concurs.
Arbitrii concursului vor fi cadre didactice din şcoli şi licee târgoviştene.
Primarul Gabriel Boriga spune că, în funcţie de cum va evolua această ediţie pilot a competiţiei, se va decide continuarea ei: „Vom petrece, pentru prima dată în ultimii ani, 1 iunie în familie. Deşi 1 iunie este declarată internaţional Ziua Copiilor, noi, cei din Executivul Municipiului Târgovişte, dar şi din Consiliul Local, că 1 iunie este o oportunitate de a redeveni cu toţii o familie, familia târgoviştenilor. Nu suntem o comunitate atât de mare, încât să nu ne permitem privilegiul ca măcar o dată pe an să încercăm să ne bucurăm cu toţii de a ne regăsi împreună copii, bunici, părinţi, rude, familie, prieteni, vecini, în acelaşi loc, locaţie care se numeşte de data aceasta Parcul Chindia din Târgovişte şi unde timp de două zile, Primăria Municipiului Târgovişte şi Consiliul Local pregătesc târgoviştenilor şi nu numai o mare surpriză: 1 Iunie în familie. … În afară de celebrele agape cu produse specifice verii, şi o competiţie în care am zis să reunim reprezentanţi din 12 cartiere ale Municipiului Târgovişte”.
Pe parcursul celor două zile de competiţie, vor avea loc şi momente artistice pe scena din Parcul Chindia, dar şi concert de fanfară, la finalul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTE - LICEUL CIORĂNESCU ARE CABINET STOMATOLOGIC

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, şi viceprimarii Ciprian Prisăcaru şi Eugen Pătraşcu au inaugurat ieri, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” un cabinet stomatologic modern. Investiţia se ridică la 40.000 de lei, dar primarul spune că a fost un lucru extraordinar, de care era nevoie şi le-a felicitat pe directoarele liceului, dar […]