Târgoviște: Lucrările avansează rapid pe Strada Neagoe Basarab

„Investiția de pe strada Neagoe Basarab prinde contur și un întreg cartier intră într-o nouă etapă de dezvoltare!
Terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET, paralel cu strada Neagoe Basarab, este transformat în pistă de biciclete, cu iluminat public modern și încadrată de arbori ornamentali. În cadrul aceluiași proiect, se va asigura un acces facil către Dâmbovița Mall, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi și se va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor și cartierul CFR, care se va intersecta cu strada Neagoe Basarab. O variantă foarte utilă din perspectiva preluării traficului din Alee, cu posibilitate de acces pe Bulevardul Regele Ferdinand și apoi direct pe centura orașului. Proiectul vizează și realizarea în zonă a cel puțin 30 de locuri de parcare. Lucrările vor fi finalizate în această toamnă, a transmis Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște.
Ca investiție de perspectivă, în imediata vecinătate, pe terenul fostei UM Gară, va începe și construcția unor locuințe ANL dedicate medicilor și cadrelor didactice, cu întreaga infrastructură aferentă (parcări, iluminat public, trotuare) astfel încât acest cartier, mult timp limitat ca și posibilități de extindere, va intra într-o nouă etapă de dezvoltare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Canicula lovește din nou, temperaturile ar putea ajunge la 40 de grade Celsius la umbră

Canicula va cuprinde aproape toată țara și sunt așteptate temperaturi chiar și 40 de grade, la umbră. Meteorologii atrag însă atenția că temperaturile resimțite vor fi cu mult peste cele înregistrate de termometre, iar canicula va ține până în prima zi din luna august. Începând de marți, de la o […]