Târgoviște: Este în curs de elaborare regulamentul privind atribuirea și utilizarea locurilor de parcare

0 0

La nivelul administrației publice târgoviștene este în curs de pregătire un regulament privind atribuirea, utilizarea și taxarea locurilor de parcare. Este singura modalitate prin care se va putea face ordine și la acest capitol, știut fiind că, cel puțin în zona centrală, găsirea unui loc liber este aproape imposibilă în anumite intervale orare. A estimat primarul Cristian Stan, până la finalul anului în curs, se va face atribuirea locurilor de parcare în baza noului regulament, inclusiv în zonele modernizate prin Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană, realizate cu fonduri europene, fapt ce nu a permis închirierea locurilor de parcare. Se estimează că vor fi închiriate aproape 13 mii de locuri de parcare, mulţi târgovișteni făcând deja solicitări în acest sens. Un calendar estimativ avansează luna septembrie pentru începerea primirii de cereri pentru închirierea locurilor de parcare iar din ianuarie 2022 acestea să fie atribuite.
„Avem în elaborare regulamentul privind locurile de parcare din Municipiul Târgoviște, urmând ca până la finalul acestui an să facem atribuirea locurilor de parcare în baza noului regulament inclusiv pe zona Micro XI, Micro XII, Cartier CFR, Cartier Aleea Trandafirilor, Micro VI, adică toate acele zone care au făcut obiectul PIDU-urilor și unde nu se puteau închiria locurile de parcare. Cred că ne vom apropia de 13 mii de locuri de parcare în municipiul Târgoviște, care urmează să fie închiriate, avem foarte multe solicitări. Deci, vom avea o perioadă de depunere, dar vom anunța public după aprobarea regulamentului acest lucru, probabil undeva în cursul lunii septembrie, după aceea vor fi atribuite și de la 1 ianuarie vor intra în vigoare noile contracte de închiriere a locurilor de parcare din municipiul Târgoviște. Vrem să asigurăm gestionarea acestor locuri de parcare și în acest fel, va fi și o aplicație de telefon prin intermediul căreia se va putea gestiona foarte bine acest aspect în municipiul Târgoviște”, a declarat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campanie de informare și conștientizare asupra consecințelor practicării muncii nedeclarate

Până la finalul lunii iulie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Dîmbovița derulează o campanie de informare despre munca „la negru” și munca „la gri”, intitulată „MUNCEȘTE LEGAL! CUNOAȘTE-ȚI DREPTURILE.Scopul acțiunii este creșterea gradului de conștientizare a lucrătorilor cu privire la consecințele sociale și economice negative pe care le produce munca nedeclarată […]