Published On: vin, oct. 6th, 2017

Târgoviste: Conducerea primăriei a solicitat devansarea termenului de execuţie la podul de la Valea Voievozilor

nichiduta.ro

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a declarat că se fac toate eforturile pentru asigurarea fluidizării şi menţinerii unor condiţii acceptabile de trafic în zona Mihai Bravu, pe parcursul lucrărilor la podul de la Valea Voievozilor. Acesta a mai spus că a avut discuţii cu constructorul, cerând urgentarea intervenţiilor, astfel încăt podul să fie redeschis cu cel puţin două săptămâni mai devreme, adică la sfârşitul lunii noiembrie. Tot în cadrul reabilitării şoselei de centură încep forajele pentru pilonii podului nou de la Teiş, unul din punctele nevralgice ale proiectului.

eJobs

About the Author

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Doamna Ygrec spune:

    Toata vara , cat a fost vremea potrivita iar elevii si studentii , in vacanta, probabil ca a smecherii locali s-au certat pe spagi ori si-au calculat furaciunile la lucrarea asta, iar acum traficul e un dezastru in tot orasul. Batjocura pe fata si dispret total fata de Damboviteni si nu numai.

    • Blaj Stelian spune:

      Păi asa se face la final de an.Trebuie să cheltuie neapărat banii rămași,ca altfel se duc la buget.Din cate se aude,banii deja s-au terminat.In ritmul „alert „in care se lucrează,ma indoiesc ca se va finaliza podul pana in martie.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro