Târgovişte – Aleea Trandafirilor A FOST REAMENAJATĂ O NOUĂ PARCARE

gabriel borigaIată că începutul acestei săptămâni aduce o nouă parcare reamenajată într-unul dintre cele mai vechi cartiere ale municipiului Târgovişte – Aleea Trandafirilor. La finalul săptămânii trecute, întregul executiv al primăriei a făcut o vizită pe teren, în vederea verificării stadiului lucrărilor.
„Am făcut ceea ce era normal să facem. Nu puteam să lăsăm locuitorii din Aleea Trandafirilor fără să aibă o parcare asfaltată, o parcare modernă. Înainte erau 6 garaje care arătau la fel ca toate garajele din Târgovişte – vechi, ruginite, obosite şi care ocupau domeniul public. Toată zona a fost asfaltată. S-au montat borduri. Acum este o nouă parcare modernă, europeană, într-un cartier care, deşi este vechi, cu siguranţă, până la sfârşitul anului viitor, când PID-ul se va termina, va avea o altă faţă şi va căpăta un alt aspect. În ciuda gurilor rele, care spuneau că executivul primăriei nu are în vedere şi anumite alte zone ale oraşului, respectiv Aleea Trandafirilor, astăzi ţinem să demonstrăm, o dată în plus, că noi, cei de la primărie, tratăm toţi târgoviştenii în aceeaşi măsură şi facem treabă de calitate. Avem o viziune pe care vrem să o implementăm, avem proiecte atât pentru timpul prezent, dar mai ales pentru timpul viitor. Sper ca cetăţenii din Aleea Trandafirilor, şi nu numai ei, să fie mulţumiţi de calitatea lucrărilor. Ca de obicei, când vorbim de o lucrare executată în regim propriu de Primăria Municipiului Târgo-vişte, la cele mai mici preţuri, cu o garanţie de 5 ani”, a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga. „În momentul în care am analizat PID-ul în şedinţa operativă, am sesizat împreună că zona în care ne aflăm era omisă din proiect. Mai sunt şi în alte cartiere zone omise sau scoase de cei care au lucrat la proiectare. Toate aceste proiecte ar fi trebuit să se încadreze într-o anumită valoare, motiv pentru care au fost tăiate anumite lucrări. Este şi cazul acestei parcări”, a menţionat loan Ţuţuianu, viceprimar al Târgoviştei.
„Ştim că este nevoie de locuri de parcare – şi acestea se vor realiza odată cu implementarea proiectelor PID A şi PID B, dar şi odată cu lucrările pe care administraţia le are în plan pentru anul următor. S-a mai dărâmat un mit – acela că în Aleea Trandafirilor nu se lucrează. Consider că locuitorii acestui cartier, la acest moment, au cea mai bună dovadă că executivul primăriei nu stă cu mâinile în sân şi îşi îndreaptă atenţia şi către ei. Îi tratăm pe toţi cu egalitate”, a adăugat vicepri-marul Ciprian Prisăcaru. Ultimul, dar nu cel din urmă, a punctat câteva aspecte şi city-managerul Gabriel Cioacă: „Proiectantul, atunci când a realizat proiectul pentru PID – pentru care a primit bani, a uitat de această parcare. Nu este singura eroare din proiect. Mai sunt şi altele. încercăm, din bugetul propriu, să le reparăm, pentru ca, atunci când se intervine pe o zonă, să nu existe parcări, străzi la care să putem spune că nu am putut realiza integral proiectul, pentru că a fost vina cuiva. Astăzi reparăm o eroare din proiect. Pe bani europeni nu puteam interveni, deoarece nu era prinsă în proiect, aşa că o facem din bugetul local”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎMBUNĂTĂŢIREA SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII ÎN MUNCĂ -UNUL DINTRE DEZIDERATELE ITM DÂMBOVIŢA

Săptămâna europeană a sănătăţii şi securităţii în muncă este cel mai important eveniment de sensibilizare de acest fel dedicat îmbunătăţirii sănătăţii şi securităţii în muncă, în Europa. Ea se derulează între 21 şi 25 octombrie. Este coordonată de către Agenţia Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Muncă (EU-OSHA) şi implementată […]