Târgovişte: A început distribuirea kit-urilor de igienă

Continuând seria măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii COVID-19, Primăria Târgovişte va distribuie, începând din această săptămâna , kituri de igienă locuitorilor Municipiului Târgovişte.
Kitul este format din două perechi de mănuşi şi două măşti, pentru fiecare persoană.Distribuţia kiturilor de igienă a început imediat după Paşte. Perioada aleasă coincide cu afirmaţiile specialiştilor în domeniul sănătăţii, potrivit cărora, imediat după sărbătorile pascale s-ar înregistra vârful pandemiei în ţara noastră.
Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat, miercuri, 15 aprilie, rectificarea bugetară atât pentru distribuirea acestor materiale cât şi pentru tot ceea ce însemnă intervenţiile de combatere a pandemiei în timpul stării de urgenţă.
Tot în această perioadă, Primăria Târgovişte continuă ampla activitate de igienizare a străzilor din oraş, a unităţilor de învăţământ, dar şi celelalte activităţi de prevenire a răspândirii COVID-19.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tutuianu. Pro România: " Parlamentul a fost uzurpat în rolul său constituţional de putere legiuitoare"

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a motivat în cadrul unei conferinţe de presă online de ce parlamentarii partidului nu au votat pentru prelungirea stării de urgenţă.Senatorul consideră inacceptabil faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu partidele politice parlamentare înainte de emiterea Decretului şi a argumentat că, prin […]