Târgovişte: A început dezafectarea fostelor conducte magistrale de termoficare

Primarul municipiului, Cristian Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi administratorul public, Gabriel Boriga, au urmărit îndepărtarea primilor metri din fosta conductă magistrală de termoficare, prin care era adusă apa caldă de la Termocentrala Doiceşti. Cu acest prilej, edilul a reafirmat că decizia de a fi dezafectate aceste reţele este una bună şi corectă:
„Reţeaua prezintă degradări structurale şi constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetăţeni, mai ales pe segmentele care traversează alei piet-onale, străzi sau calea ferată. Proiectul presupune dezafectarea conductelor, a estacadelor, dar şi a celor 6 puncte termice existente de-a lungul reţelei, iar lucrările vor fi finalizate la jumătatea anului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noutăţi legislative privind acordarea concediilor de odihnă

Pe parcursul anului recent încheiat au apărut mai multe modificări la legislaţia privind concediile angajaţilor, o parte dintre acestea aplicându-se, în premieră, în acest an. Schimbările apărute vizează, printre altele, concediul de odihnă, de acomodare, cel paternal şi cel medical. Bugetarii care cumulează două funcţii primesc concediu de odihnă de […]