Târgovişte: A fost lansată procedura de achiziţie pentru 28 de autobuze noi

Plecând de la constatarea că a scăzut numărul reclamaţiilor depuse de călători, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a apreciat că s-a îmbunătăţit calitatea serviciului de transport public local, după ce a trecut în sarcina primăriei, mai exact a SC Servicii Publice Municipale SA.
„A fost o decizie inspirată, în contextul în care, la începutul anului viitor, transportul public în Municipiul Târgovişte nu va mai avea nicio legătură cu ce a fost până acum.”
Tot pe această direcţie, Cristian Stan a anunţat că a fost lansată procedura de achiziţii publice pentru 28 de autobuze cu propulsie hibridă, care ar trebui să ajungă la Târgovişte la începutul anului viitor. Achiziţia acestui lot de autobuze noi este una dintre componentele principale ale proiectului de mobilitate urbană, care are o valoare de peste 20 de milioane de lei şi finanţare prin Programul Operaţional Regional 20142020.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lansarea candidaţilor Pro România va avea loc duminică, la Romexpo

Duminică, 14 aprilie, va avea loc lansarea oficială a candidaţilor Pro România. Evenimentul se va desfăşura la Romexpo şi, potrivit purtătorului de cuvânt al Pro România Dâmboviţa, Cătălin Olteanu, sunt aşteptaţi peste 4000 de membri şi simpatizanţi ai partidului, dintre care 350 din judeţul nostru. Fostul premier Victor Ponta şi […]