Published On: mie, apr. 10th, 2019

Târgovişte: A fost lansată procedura de achiziţie pentru 28 de autobuze noi

Plecând de la constatarea că a scăzut numărul reclamaţiilor depuse de călători, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a apreciat că s-a îmbunătăţit calitatea serviciului de transport public local, după ce a trecut în sarcina primăriei, mai exact a SC Servicii Publice Municipale SA.
„A fost o decizie inspirată, în contextul în care, la începutul anului viitor, transportul public în Municipiul Târgovişte nu va mai avea nicio legătură cu ce a fost până acum.”
Tot pe această direcţie, Cristian Stan a anunţat că a fost lansată procedura de achiziţii publice pentru 28 de autobuze cu propulsie hibridă, care ar trebui să ajungă la Târgovişte la începutul anului viitor. Achiziţia acestui lot de autobuze noi este una dintre componentele principale ale proiectului de mobilitate urbană, care are o valoare de peste 20 de milioane de lei şi finanţare prin Programul Operaţional Regional 20142020.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>