Published On: joi, dec. 8th, 2016

Târgovişte: A fost inaugurat primul club al pensionarilor

nichiduta.ro

Primarul Cristian Stan şi constructorii s-au ţinut de cuvânt şi a fost inaugurat primul club al pensionarilor din Municipiul Târgovişte. Obiectivul a fost realizat pe structura fostului punct termic din zona complexului comercial Select, consolidată şi extinsă, şi dispune de toate dotările necesare. Are o sală multifuncţională în suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi cabinete pentru asistenţă medicală primară şi consiliere psihologică. Prin această investiţie, cu o valoare de 440000 lei, fonduri de la bugetul local, executivul local a rezolvat practic două probleme. A dat o destinaţie utilă unui spaţiu degradat şi insalubru şi a fost îndeplinit un angajament asumat faţă de târgoviştenii de vârsta a treia. La inaugurare, primarul Cristian Stan le-a spus pensionarilor, prezenţi în număr mare, că este un proiect pilot al unui program amplu, la finele căruia astfel de cluburi vor fi în toate cartierele. Pentru a se putea bucura de condiţiile de recreere şi serviciile oferite la club, cei interesaţi trebuie să facă dovada că locuiesc în Târgovişte, sunt pensionari şi că nu suferă de boli transmisibile.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a felicitat conducerea primăriei pentru realizarea acestui proiect, prin care dovedeşte că este alături de oameni, şi a amintit că şi instituţia pe care o conduce are un proiect asemănător. Este vorba despre preluarea fostului punct termic din Microraionul III, care va fi reamenajat pentru a putea găzdui prima bibliotecă de cartier. La inaugurarea clubului au mai participat viceprimarul Carmen Holban, consilierii locali Oana Vlăducă şi Cătălin Rădulescu, consilierul judeţean Claudia Gilia, deputatul Rovana Plumb, administratorul public Liviu Stoica.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro