Published On: lun, oct. 9th, 2017

Târg de produse agroalimentare la Piaţa „1 Mai”

nichiduta.ro

Începând de anul acesta, pe 10 octombrie se va sărbători „Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmăreşte promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază provenite de la producători români.
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale va organiza, în perioada 10-15 octombrie, în Parcul Herăstrău, un Târg de produse agroalimentare româneşti la care vor participa peste 100 de producători autohtoni din mai multe regiuni ale ţării.
De la directorul Direcţiei pentru Agricultură Dâmboviţa, ing. Oprea Vasile, am aflat că vor fi prezenţi şi producători cu fructe de pe Valea Dâmboviţei. De asemenea, marţi, 10 octombrie, va fi organizat un târg de produse agricole şi la Târgovişte, în Piaţa 1 Mai. Vor fi prezenţi producători de legume şi fructe, apicultori, producători de brânzeturi şi alte produse tradiţionale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro