Târg de jucării la Complexul Naţional Muzeal „CURTEA DOMNEASCĂ”

Ş.E.

jucariiZiua Internaţională a Copilului este sărbătoarea tuturor micuţilor, iar cu această ocazie copiii, împreună cu părinţii, sunt aşteptaţi sâmbătă, 1 iunie 2013, la „TÂRGUL DE JUCĂRII”, ce va avea loc între orele 09:30 şi 14:00 în cadrul Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” Târgovişte.
„Cei mici vor avea posibilitatea de a se iniţia în câteva tehnici de vânzare şi negociere prin comercializarea propriilor jucării”, ne-a declarat Ovidiu Cîrstina, director
CNM.
„Fiecare dintre ei va putea vinde sau cumpăra jucăriile aduse, va putea face negoţ indiferent că obiectele sunt confecţionate de către ei sau că sunt articole din magazine, de care micuţii sunt dispuşi să se despartă. Preţurile vor fi stabilite în funcţie de cerere şi ofertă, iar micii negustori vor putea să îşi promoveze produsele prin metode tradiţionale.
„Târgul de jucării” este un bun prilej de a oferi copiilor momente de încântare şi de a-i învăţa prin intermediul jocului câteva reguli economice de bază, copiii având posibilitatea să-şi dezvolte simţul afacerilor, chiar dacă negoţul se limitează la jucării. Vă aşteptăm alaturi de cei mici să retrăim pentru câteva ore farmecul copilăriei! Cei care doresc să participe se pot înscrie până în data de 29 mai 2013, persoana de contact fiind doamna Iuliana Bor”, a mai precizat Ovidiu Cîrstina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ELE AU DUS TÂRGOVIŞTEA ÎN A1 CSM Târgovişte este singurul club dâmboviţean care are două echipe în prima ligă

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a reuşit să promoveze în primul eşalon valoric după un turneu desfăşurat la Iaşi, în care elevele lui Alexandru Ihasz au învins inclusiv echipa organizatoare. Această performanţă propulsează Clubul Sportiv Municipal Târgovişte în elita sportului local, fiind unul dintre puţinele cluburi ce […]