Published On: joi, dec. 14th, 2017

Târaovisteanul nu ar refuza o ofertă a celor de la FCSB REGHECAMPF, TENTAT DE O REVENIRE ÎN ROMÂNIA

nichiduta.ro

„Da, întotdeauna m-aş întoarce, pentru mine este o onoare că am antrenat-o pe Steaua” a declarat Laurenţiu Reghecampf, cel care a antrenat-o în 2 rânduri pe Steaua reuşind să câştige 2 titluri, o Supercupă a României şi Cupa Ligii.
Antrenor la Al Wahda în Emirate, Reghecampf a comentat şi faptul că Gigi Becali a spus despre Nicolae Dică de 3 ori mai antrenor decat el. „Hai să-ţi zic exact cum stau lucrurile, că am văzut că declaraţia asta a făcut ceva vâlvă în ţară. Gigi Becali nu va uita niciodată că eu şi el am fost unul şi acelaşi, când a avut probleme. Am fost acolo când i-a fost cel mai greu. Oamenii care trec împreună prin asemenea momente şi se au unul pe altul la greu vor avea toată viaţa o legatură specială. Eu şi Anamaria am considerat clubul Steaua ca şi cum era clubul familiei noastre. Nu am profitat, nu am încercat să ne îmbogăţim, am făcut exact ceea ce ar fi făcut Gigi dacă era în libertate. Altfel, e firesc ca Gigi să-şi apere şi să-şi laude oamenii care sunt acum lânga el. Aşa a făcut mereu. Cu fiecare. Deci, ca să punem capăt speculaţiilor, relaţia mea cu Gigi Becali este una atât de puternică încât oricât încearcă cineva să o distrugă nu va reuşi niciodată” a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro