Târaovisteanul nu ar refuza o ofertă a celor de la FCSB REGHECAMPF, TENTAT DE O REVENIRE ÎN ROMÂNIA

Mihai ROŞOIU

„Da, întotdeauna m-aş întoarce, pentru mine este o onoare că am antrenat-o pe Steaua” a declarat Laurenţiu Reghecampf, cel care a antrenat-o în 2 rânduri pe Steaua reuşind să câştige 2 titluri, o Supercupă a României şi Cupa Ligii.
Antrenor la Al Wahda în Emirate, Reghecampf a comentat şi faptul că Gigi Becali a spus despre Nicolae Dică de 3 ori mai antrenor decat el. „Hai să-ţi zic exact cum stau lucrurile, că am văzut că declaraţia asta a făcut ceva vâlvă în ţară. Gigi Becali nu va uita niciodată că eu şi el am fost unul şi acelaşi, când a avut probleme. Am fost acolo când i-a fost cel mai greu. Oamenii care trec împreună prin asemenea momente şi se au unul pe altul la greu vor avea toată viaţa o legatură specială. Eu şi Anamaria am considerat clubul Steaua ca şi cum era clubul familiei noastre. Nu am profitat, nu am încercat să ne îmbogăţim, am făcut exact ceea ce ar fi făcut Gigi dacă era în libertate. Altfel, e firesc ca Gigi să-şi apere şi să-şi laude oamenii care sunt acum lânga el. Aşa a făcut mereu. Cu fiecare. Deci, ca să punem capăt speculaţiilor, relaţia mea cu Gigi Becali este una atât de puternică încât oricât încearcă cineva să o distrugă nu va reuşi niciodată” a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLORIN TĂNASE PRINTRE CEI MAI BUNI FOTBALIŞTI ROMÂNI AI MOMENTULUI

Florin Tănase a ieşit primul la Fotbalistul lunii în runda a 20-a şi mulţi s-au mirat de loviturile sale de cap. În plus, căpitanul steliştilor a bifat şi ratarea etapei, iar toate cele trei faze le-a finalizat cu lovituri de cap. A declarat că poate pentru alţii este o supriză […]