Published On: mie, feb. 15th, 2017

Târaovisteanul Bogdan Bucurică s-a făcut oltean. Titularizat, în locul căpitanului Vătăjelu

nichiduta.ro

După mai multe reprize de negocieri şi discuţii, fundaşul stânga de la Concordia Chiajna, Bogdan Bucurică s-a transferat la C.S.U. Craiova. Bucurică a debutat la echipa din Cetatea Băniei în meciul din etapa a 23-a, cu F.C. Botoşani, pierdut cu 1-0 (Kukumin, gol min. 87).
Târgovişteanul de 31 de ani i-a luat locul în echipa craioveană căpitanului Bogdan Vătăjelu, plecat la Sparta Praga.
Bogdan Bucurică a deprins tainele fotbalului la C.S.Ş. Târgovişte unde l-a avut antrenor pe Mircea Nicolae. A mai jucat la F.C.M. Târgovişte, în Liga a 2-a din Franţa, Unirea Alba-Iulia, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna.
Ajuns în capitala Olteniei, Bucurică a reuşit să câştige încrederea antrenorului Gigi Mulţescu care l-a titularizat imediat ce a ajuns.
La C.S.U. Craiova mai evoluează atacantul din Moreni, Adrian Ivan.
Acesta a fost curtat intens de echipe din ţară, printre care şi Steaua, şi din Europa. Oficialii Ştiinţei au refuzat transferului lui Ivan la Club Brugge (Belgia) care lau transferat imediat pe Dorin Rotariu de la Dinamo.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro