Published On: joi, ian. 12th, 2017

Târaovişte. Autorităţile au asigurat condiţii de trafic rezonabile în oraş

nichiduta.ro

Ieri dimineaţă, Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte, a prezentat măsurile dispuse pentru înlăturarea efectelor ninsorii destul de însemnate cantitativ din ultimele zile. A fost pus în practică planul întocmit pentru astfel de situaţii şi s-a acţionat permanent cu tot efectivul de salariaţi disponibil şi cu utilajele din dotare: „Am început cu străzile principale, am acţionat şi acţionăm în continuare cu 20 de utilaje de deszăpezire, utilaje cu lamă şi cisterne”.
Cristian Stan a mai spus că s-a intrat şi în cartiere, acolo unde echipele de deszăpezire fac eforturi pentru asigurarea accesului dinspre parcări spre străzile principale. Sunt 150 se salariaţi care au în dotare inclusiv freze de zăpadă de mici dimensiuni, pentru curăţarea trotuarelor.
De asemenea, pentru a preveni evenimente nedorite, agenţii poliţiei locale au identificat persoanele fără adăpost, pe care le-au îndrumat spre centrul social „Sf. Maria”, unde au primit îngrijiri şi au asigurate condiţii bune de hrană şi cazare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro