Târaovişte: 250 de milioane de lei pentru investiţii publice în actualul mandat

Primarul Cristian Stan a făcut o scurtă radiografie a programului de investiţii pe care municipalitatea îl va implementa în următorii ani, concluzia fiind că oraşul va beneficia de investiţii care însumează peste 250 de milioane de lei. În ultimele 30 de zile, Târgoviştea a primit 34 de milioane de lei pentru proiectele finanţate prin PNDL II, opt milioane pentru reabilitarea şi modernizarea Cinematografului Independenţa şi 15 milioane de lei pentru finalizarea celor şase scări de bloc, în total 86 de unităţi locative, din Cartierul Sagricom.
La acestea se adaugă finanţările nerambursabile pentru proiectele depuse pe principalele programe europene, anume 50 milioane de lei prin Programul Operaţional Infrastructură Mare şi 140 de milioane de lei prin Programul Operaţional Regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se prelungeşte cu o lună sesiunea pentru investiţiile în infrastructura de irigaţii

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finanţare pentru Submăsura 4.3 I – Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – Componenta infrastructură de IRIGAŢII, până la data de 30 septembrie 2017, ora 16.00. „Prelungirea termenului de primire a cererilor […]