TÂNĂRĂ TRAFICATĂ ÎN VEDEREA EXPLOATĂRII, SALVATĂ ÎN URMA COOPERĂRII DINTRE AUTORITĂȚILE ROMÂNE ȘI CELE DIN ITALIA

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalității organizate din Dâmbovița, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. -Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr bănuit că ar fi exploatat o persoană, de 20 de ani. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.
O femeie, de 46 de ani, a sesizat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița cu privire la faptul că fiica acesteia este exploatată, prin practicarea prostituției, în Italia.
Ulterior sesizării, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. -Biroul Teritorial Dâmbovița, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Târgoviște, sub promisiunea oferirii unui loc de muncă, ar fi recrutat o tânără, de 20 de ani, care la data de 19 septembrie a.c., ar fi ajuns pe teritoriul Italiei, unde ar fi fost constrânsă să se prostitueze.
De asemenea, în cursul serii de 25 septembrie a.c., în urma cooperării polițienești cu autoritățile judiciare din Italia, victima a fost depistată, aceasta aflându-se, în acest moment, sub protecția autorităților din Italia.
Pentru documentarea activității infracționale, la data de 30 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate

Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmbovița, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, la tânărul de 22 de ani, din localitate, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de persoane.
Tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, pentru audieri, pe numele acestuia fiind emis un mandat de aducere. Totodată, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege. La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii montani dâmbovițeni, pe podium

Jandarmii montani dâmbovițeni au ocupat locul al III-a la competiția „Cupa Jandarmeria Montană la Înălțime”, ediția a VII-a, ce sa desfășurat în perioada 2La acest eveniment, organizat de centrul montan, au participat 10 echipe de jandarmi de la structurile de jandarmerie montană din cadrul Jandarmeriei Române. Felicitări echipei dâm-bovițene formată […]