Tânăr tâlhărit pe o stradă din Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a doi tineri, de 19 şi 21 ani, ambii din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.
În sarcina acestora s-a reţinut că, la data de 15 iulie a.c., în timp ce se deplasau pe o stradă din Târgovişte, bănuiţii i-ar fi sustras 650 de lei unui tânăr de 21 de ani, prin ameninţare cu acte de violenţă.
Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:
– Atunci când vă deplasaţi prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.
– Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia.
– Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.
– Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat
Poliţia la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii de la Transporturi sunt pe baricade

În perioada sezonului estival, poliţiştii de la Transporturi sunt prezenţi la datorie şi asigură menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în staţiile de cale ferată şi trenurile de persoane. Aşadar, dacă alegeţi să călătoriţi cu trenul, poliţiştii de la Transporturi vă recomandă să ţineţi cont de câteva […]