Tâlhărie la Vulcana Băi

În noaptea de 6 spre 7 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 48 şi 72 de ani, ambii din Vulcana Băi, bănuiţi de comiterea infracţiunii detâlhărie.
În sarcina acestora s-a reţinut că, luni, 06 august, ar fi agresat fizic două persoane care se aflau cu bovinele la păscut pe un izlaz din Vulcana Băi, le-ar fi ameninţat şi le-ar fi sustras 23 de animale.
De asemenea, unul dintre bănuiţi avea asupra sa o armă de vânătoare.
Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive. Faţă de bărbatul de 72 de ani a fost dispusă şi măsura anulării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor letale, iar arma şi muniţiile deţinute au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RAZIE PENTRU COMBATEREA EXCESULUI DE VITEZĂ PE DRUMURILE DIN DÂMBOVIŢA

Poliţiştii dâmboviţeni acţionează în această săptămână pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei regulamentare. Acţiunea, desfăşurată simultan pe teritoriul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, face parte din calendarul de activităţi al poliţiilor rutiere europene T.I.S.P.O.L. pentru anul 2018. În perioada 06 – 12 august a.c., […]