Published On: mie, aug. 8th, 2018

Tâlhărie la Vulcana Băi

nichiduta.ro

În noaptea de 6 spre 7 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 48 şi 72 de ani, ambii din Vulcana Băi, bănuiţi de comiterea infracţiunii detâlhărie.
În sarcina acestora s-a reţinut că, luni, 06 august, ar fi agresat fizic două persoane care se aflau cu bovinele la păscut pe un izlaz din Vulcana Băi, le-ar fi ameninţat şi le-ar fi sustras 23 de animale.
De asemenea, unul dintre bănuiţi avea asupra sa o armă de vânătoare.
Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive. Faţă de bărbatul de 72 de ani a fost dispusă şi măsura anulării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor letale, iar arma şi muniţiile deţinute au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro