Tâlhari la drumul mare

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Una dintre acestea, o femeie din judeţul Vâlcea, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată în faţa magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Găeşti au probat activitatea infracţională a două persoane, un bărbat şi o femeie, ambii din localitatea Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Totodată, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celui de al doilea bănuit, care, în prezent se sustrage cercetărilor.
în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 4 februarie a.c., bănuiţii s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localităţii Picior de Munte, ar fi abordat pe stradă un bărbat de 64 de ani pe care l-ar fi deposedat de 1.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice - Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne Comunicat de presă 1194 de contribuabili în analiză de risc, în cadrul operaţiunii Tomis

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne Comunicat de presă 1194 de contribuabili în analiză de risc, în cadrul operaţiunii Tomis Nr.12494/06.02.2019 În cadrul operaţiunii Tomis, în perioada 25.01 […]