Published On: joi, feb. 7th, 2019

Tâlhari la drumul mare

nichiduta.ro

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Una dintre acestea, o femeie din judeţul Vâlcea, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată în faţa magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Găeşti au probat activitatea infracţională a două persoane, un bărbat şi o femeie, ambii din localitatea Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Totodată, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celui de al doilea bănuit, care, în prezent se sustrage cercetărilor.
în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 4 februarie a.c., bănuiţii s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localităţii Picior de Munte, ar fi abordat pe stradă un bărbat de 64 de ani pe care l-ar fi deposedat de 1.000 de lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro