Published On: vin, iul. 13th, 2018

Sute de şoferi, biciclişti şi pietoni, amendaţi de poliţiştii dâmboviţeni

nichiduta.ro

Poliţiştii din Dâmboviţa au continuat să acţioneze pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor în timpul deplasărilor pe drumurile publice. Poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 427 de sancţiuni contravenţionale. Astfel, poliţiştii au amendat 89 de şoferi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, unul pentru consum de alcool şi doi pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, restul fiind pentru încălcarea altor norme rutiere. Totodată, 169 de biciclişti şi 17 pietoni au fost sancţionaţi pentru abaterile comise în trafic. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 14 de permise de conducere, dintre care opt pentru viteză excesivă şi au retras trei certificate de înmatriculare. Pentru că siguranţa cetăţenilor reprezintă o prioritate, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat în ultimele 24 de ore pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţii.
În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 45 de evenimente, dintre care 35 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităţilor, au fost constatate 25 de infracţiuni, dintre care 10 contra persoanei, 7 contra patrimoniului, 4 la regimul rutier şi două de natură economi-co-financiară.
O persoană a fost surprinsă în flagrant delict, iar împotriva altor trei au fost dispuse măsuri preventive.
De asemenea, au fost aplicate 555 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 134.480 de lei şi au fost confiscate bunuri în cuantum de 1.395 de lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro