Published On: lun, feb. 11th, 2019

Sute de poliţişti la datorie, pe drumurile din Dâmboviţa

nichiduta.ro

Poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit la 27 de evenimente, au constatat 27 de infracţiuni şi au aplicat 389 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
274 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Au fost constituite 116 patrule şi utilizate 85 de autospeciale.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 27 de infracţiuni. Dintre acestea, 9 au fost contra persoanei, 2 contra patrimoniului, 7 pe linie de investigare a criminalităţii economice şi 4 la regimul rutier. Alte 2 infracţiuni au fost constatate în domeniul armelor, explozivilor şi substanţelor periculoase.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 389 de sancţiuni contravenţionale, au confiscat bunuri în valoare de 924 de lei şi au reţinut 10 permise de conducere.
De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro