Sute de amenzi pentru cei care nu au purtat mască pentru a se proteja împotriva noului tip de coronavirus

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat noi acţiuni de verificare, în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în pieţe, târguri, terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Activităţile sunt desfăşurate sub autoritatea Instituţiei Prefectului şi în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, scopul vizat fiind siguranţa cetăţenilor.
Astfel, peste 2.800 de persoane au fost legitimate şi au fost verificate 115 societăţi comerciale/persoane fizice autorizate.
De asemenea, 297 de persoane au fost identificate că nu respectă măsurile de protecţie individuală, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 7.250 de lei.
Pentru ca deplasările efectuate cu mijloacele de transport public în comun să se realizeze în condiţii de siguranţă, poliţiştii au controlat 143 de astfel de autovehicule.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie în toate spaţiile unde este obligatoriu, prevăzute de legislaţia în vigoare, precum şi în mijloacele de transport.
Respectaţi măsurile impuse de autorităţi atât pentru siguranţa dumneavoastră, cât şi pentru siguranţa celor din jur!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERCHEZIŢII ÎN DÂMBOVIŢA

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut 12 percheziţii, în Bucureşti, Dâmboviţa şi Argeş, într-un dosar penal de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de protecţie şi pază. La data de 28 octombrie 2020, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de […]