Published On: joi, dec. 12th, 2013

SURPRIZE PENTRU MICUŢII TÂRGOVIŞTENI CU PRILEJUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

nichiduta.ro

gabriel borigaIeri, primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a precizat că municipalitatea pregăteşte, şi anul acesta, mai multe surprize pentru micuţii târgovişteni, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Toate acestea se vor desfăşura în Orăşelul Copiilor, amplasat în Piaţa Tricolorului, mai exact pe scena amenajată în această locaţie.
Astfel, în perioada 14-20 decembrie, de la ora 19:00, va fi pusă în scenă o poveste tradiţională românească, mereu alta în fiecare zi.
Pe data de 19, de la ora 18:00, în cadrul proiectului Colinda Târgoviştei, 30 de tineri târgovişteni, artişti amatori, cu vârste cuprinse între 14-26 de ani vor interpreta colinde tradiţionale româneşti, într-o altă manieră decât cea obişnuită.
20 decembrie este data la care va sosi Moş Crăciun în oraş. De la ora 18:00, micuţii şi nu numai se vor bucura de prezenţa acestuia în Orăşelul Copiilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro