Published On: mar, aug. 22nd, 2017

SURPRIZE DE LIGA A II-A

nichiduta.ro

ASA 2013 Târgu Mureş a fost prima echipă care a reuşit să bifeze trei victorii din tot atâtea meciuri jucate în actuala ediţie de campionat, devenind lider la finalul zilei de vineri. Însă celelalte două echipe cu punctaj maxim după primele două runde au răspuns cu aceeaşi monedă, astfel că mureşenii au trebuit să se mulţumească doar cu locul secund după meciurile de sâmbătă, fiind detronaţi la golaveraj de Ripensia, învingătoare cu 2-0 în meciul cu Sportul Snagov. Podiumul a fost completat de o altă nou-promovată, AFC Hermannstadt, care a învins în prelungiri pe Dunărea Călărăşi, golul de 2-1 fiind marcat de Daniel Tătar.
Sorin Frunză, „triplă” la 39 de ani
Meciul de la Brăila, dintre Dacia Unirea şi Foresta Suceava a consemnat scorul etapei, 9-1, dar şi primul gol marcat în acest sezon pentru gruparea suceveană. Vedeta meciului a fost directorul sportiv al gazdelor, veteranul de 39 de ani Sorin Frunză, care a bifat primul meci în acest sezon, după ce în primele două runde a figurat doar ca rezervă.
Intrat din primul minut, Frunză a reuşit să înscrie de trei ori în poarta juniorului Bîlbă, primele două reuşite fiind consemnate în partea întâi a meciului. Cea de-a treia reuşită a mijlocaşului brăilean care a purtat ieri şi banderola de căpitan a venit după o oră de joc, atunci când a mărit scorul pe tabelă la 5-1. Tot ieri, Costel Roşu a bifat al treilea meci consecutiv cu gol marcat, ajungând la cinci reuşite în acest sezon.
Primul eşec pentru ASU Poli şi Academica, primul punct pentru Baloteşti şi Afumaţi
A fost o rundă a premierelor pentru multe dintre echipele din Liga 2, unele pozitive, altele nu. În prima categorie au intrat două dintre reprezentantele Ilfovului, CS Baloteşti şi CS Afumaţi, care s-au întâlnit în meci direct pe terenul primeia (foto jos). Fără punct după primele două runde, dar şi fără gol marcat, cele două grupări din judeţul care înconjoară Capitala au rezolvat doar prima problemă, terminând la egalitate. Din păcate, a fost un egal alb, astfel că ambele echipe vor trebui să mai aştepte cel puţin o rundă pentru a sparge „gheaţa” şi la capitolul goluri.
La premiere negative au punctat ASU Poli şi Academica, care au pierdut un meci pentru prima dată în acest sezon. Timişorenii au cedat la Târgovişte, acolo unde Chindia s-a impus cu 2-0. De partea cealaltă, ilfovenii au capotat pe teren propriu în faţa celor de la AFC
UTA Arad, oaspeţii câştigând cu 3-0.
Debut cu gol pentru Martin, „golazo” pentru Ghenovici, dar victorie pentru Pandurii Al doilea meci pe teren propriu pentru Met-aloglobus a adus şi primele două goluri din acest sezon pentru gruparea pregătită de Bogdan Vintilă. După două etape fără gol, un eşec la limită cu Olimpia, 0-1, la debutul în Liga 2 şi un egal alb în deplasare cu AFC UTA Arad, bucureştenii au fost la un pas de a remiza la 3 cu Pandurii.
Conduşi cu 2-0 prin golurile lui Bujor şi Dodoi, cei de la Metaloglobus au marcat pentru prima oară în Liga 2 în repriza secundă, prin noua achiziţie Mădălin Martin, aflat la meciul de debut. Dodoi a înscris din nou pentru oaspeţi, dar Ghenovici a redus din diferenţă cu o execuţie perfectă dintr-o lovitură liberă de la 17 metri (foto sus). Ultimele minute au adus un asediu la poarta lui Stanca, însă Metaloglobus nu a mai reuşit să înscrie golul egalizator care iar fi adus primul punct obţinut pe teren propriu în acest sezon.
Primele două clasate se duelează în prologul intermediarei
Liga 2 va continua cu prima etapă intermediară a sezonului, care se va disputa marţi şi miercuri, toate meciurile fiind programate de la ora 18:00. Etapa a patra va fi deschisă de derby-ul primelor două clasate, Ripensia primind vizita celor de la ASA 2013 Târgu Mureş. Restul partidelor se vor disputa miercuri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente