Published On: mie, nov. 2nd, 2016

Suporterii CSM Târgovişte sunt invitaţi la derby-ul cu BC ICIM Arad

nichiduta.ro

cristian-stanPrimarul Cristian Stan, Ciprian Prisăcaru-preşedintele Clubului Sportiv Municipal şi antrenorul Cătălin Tănase fac un apel la suporterii târgovişteni, să vină să îşi susţină echipa favorită în meciul derby al campionatului naţional de baschet, pe care îl susţine în compania BC ICIM Arad. Toţi trei au fost de acord că este o confruntare dificilă şi că echipierele din Târgovişte vor avea nevoie de susţinerea publicului.
Referitor la evoluţia echipei de baschet feminin a CSM Târgovişte, primarul Cristian Stan a remarcat parcursul foarte bun de până acum, cu şase victorii din şase meciuri disputate, clasarea pe locul doi fiind consecinţa faptului că are un joc mai puţin disputat.
Aceştia au felicitat conducerea tehnică şi jucătoarele pentru victoriile obţinute şi jocul bun. Antrenorul Cătălin Tănase a remarcat, la rândul său, că este un campionat foarte echilibrat, cu echipe întărite şi meciuri foarte disputate.
Nu în ultimul rând, fanii au fost invitaţi la meciul din această seară de cea mai bună jucătoare, Monique Coker, care are o medie de 19 puncte marcate pe meci şi nouă recuperări.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro