Published On: mie, nov. 1st, 2017

Super-CSM Târgovişte: voleibalistele lui Prisăcaru fac spectacol în campionat! * CS Municipal Târgovişte a câştigat primele trei meciuri din campionat * Printre victimele trupei antrenate de Guillermo Naranjo Hernandez se numără şi CSM Bucureşti, una dintre favoritele la câştigarea campionatului

nichiduta.ro
Share This
Tags

Titlul articolului nu este nici întâmplător şi nici ironic. Preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte este omul care merită toate aprecierile pentru crearea acestei echipe de volei. După un final dezastruos de sezon 2016-2017, şeful clubului târgoviştean a luat decizia de a se implica direct şi personal în formarea noului lot. A renunţat la colaborarea cu Gabriel Boriga, omul care a adus în vitrina clubului o cupă, o supercupă, două medalii de argint şi un bronz naţional, şi a riscat total, realizând o campanie de achiziţii aproape de unul singu, consiliat doar de antrenorul spaniol cu care semnase înainte de a începe creionarea lotului.
După anunţarea primelor transferuri, mulţi oameni de volei au privit cu scepticism spre jucătoarele aduse. Nici cei nepricepuţi, categorie la care trebuie inclus şi subsemnatul, nu au crezut în forţa noii echipe, însă primele rezultate sunt excelente.
Trei meciuri, tot atâtea victorii şi mai ales un succes pe trenul unei candidate la cucerirea campionatului.
Victoria de ieri, cu Dinamo Bucureşti, nu a fost un rezultat de nivelul celui obţinut în faţa CSM-ului din Capitală, dar modul în care a fost obţinută este lăudabil. De multă vreme Târgovişte nu a mai bătut atât de clar echipa lui Marian Ştefan. Ce-i drept, nici Dinamo nu mai e cea din campionatul trecut, dar nici Târgovişte nu mai are în componenţă voleibaliste cu super CV-uri, aşa cum se întâmpla în stagiunea precedentă.
Aşa că echipa de volei, staff-ul tehnic şi preşedintele Prisăcaru merită toate laudele pentru acest start perfect de campionat pe care nimeni nu l-a anticipat.
CSM Târgovişte vs. Dinamo Bucureşti 3-0 (25-19; 25-17; 259).
CSM: Souza Ziegler 10p, Marciu 9p, Sybeldon 8p, Rosca 7p, Hroncekova 7p, Trica 7p, Collar 6p, Fairs 3p, Calotă 1p, Durr (L), Smith. Nu a jucat Wojcieska, accidentată.
Antrenor: Guillermo Naranjo, Antrenor secund: Akis Efstathopoulos.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro