„Sunt tânăr, sunt şi responsabil”!

concurs rutier 3Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, împreună cu S.C. CVORUM TRANS S.R.L, le-a oferit liceenilor dâm-boviţeni şansa să-şi testeze cunoştinţele în domeniul rutier. În cadrul campaniei „Alege Viaţa”, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au organizat a doua ediţie a Concursului de Educaţie Rutieră „Sunt tânăr, sunt şi responsabil”, adresat liceenilor din municipiul Târgovişte. Pentru a putea participa la acest concurs, elevii au avut de îndeplinit şi o serie de condiţii: media la purtare să fie mai mare de nota 8; până la data de 15 octombrie 2012 să fi îndeplinit vârsta de 17 ani; să nu fi fost cercetaţi cu privire la săvârşirea unei infracţiuni cu intenţie şi să nu deţină permis de conducere categoria „B”. În urma susţinerii etapei finale a concursului, cei 27 de concurenţi finalişti au fost premiaţi de poliţiştii rutieri şi de ceilalţi parteneri ai acestui proiect.
Câştigătorii concursului au primit premii din partea realizatorilor:
– PREMIUL I -Buică Corneliu Gabriel (curs gratuit de pregătire teoretică şi practică în vederea obţinerii permisului de conducere categoria „B”) – PREMIUL II – Grecu Diana Ancuţa (60 % discount din valoarea cursului de pregătire teoretică şi practică în vederea obţinerii permisului de conducere categoria „B” – PREMIUL III – Niculae Maria (40 % discount din valoarea cursului de pregătire teoretică şi practică în vederea obţinerii permisului de conducere categoria „B”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Un politist de la IPJ Dambovita s-a impuscat accidental in timp ce urmarea persoane care furau cablu telefonic

Un politist de la IPJ Dambovita s-a impuscat accidental in noaptea de duminica spre luni in timp ce urmarea persoane care furau cablu telefonic,arma descarcandu-se dupa ce agentul a intrat pe un teren denivelat,s – a dezechilibrat si a cazut.Potrivit reprezentantilor IPJ Dambovita,omul legii,are 31 de ani si este agent […]