SUCCES ÎN PRIMUL AMICAL AL IERNII

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte a ieşit victorioasă, în urma amicalului disputat vineri la prânz, contra celor de la Unirea Bascov (Liga a IlI-a). S-a terminat 2-1 în favoarea echipei dâmboviţene. Golurile victoriei au fost înscrise în a doua repriză a meciului.
Viorel Moldovan a început partida cu un prim 11 format din Aioani – Martac, C. Dinu, Şandru, loniţă – Mihaiu, L. Mihai Dudea, Stoica – V. Alexandru şi Neguţ. La începutul părţii secunde, tehnicianul roş-albaştrilor a schimbat aproape în totalitate garnitura iniţială şi i-a trimis în teren pe Popescu – Simion, Vătavu, Acasandrei, Dumitraşcu – Şerban, Dudea, Lungu, Atanase – Florea, Nisipeanu. Moldovan l-a folosit în această dispută şi pe Teodor Meilă, al treilea portar al echipei.
Golurile victoriei au fost înscrise de Andrei Şerban, din penalty şi de Daniel Florea. Partida s-a disputat la Mioveni, pe un teren sintetic.
Astfel, Chindia debutează cu dreptul anul 2019, cu o primă victorie, într-un joc de verificare. Târgoviştenii au început luni, 21 ianuarie cantonamentul de la Mogoşoaia. Primul test amical din cadrul acestui stagiu de pregătire este programat miercuri, 23 ianuarie, contra formaţiei CS Baloteşti (Ligii a II-a).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA A INTRAT IN CANTONAMENT

Chindia Târgovişte a intrat în cantonament! Băieţii antrenaţi de Viorel Moldovan vor efectua în perioada 21 ianuarie – 1 februarie 2019 un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia. În acest interval, echipa noastră va susţine şi o serie de jocuri amicale, premergătoare meciurilor oficiale din campionatul Ligii […]