SUCCES FARA MARI EFORTURI

Mihai ROŞOIU

CSM Târgovişte – CS Nova Vita Târgu Mureş 80 – 43 (23-14, 24-11, 16-11, 17-7)
Vizibil obosite după odiseea revenirii de la Orenburg, jucătoarele Municipalului au început cu motoarele la minimum pentru a-şi conserva bruma de energie rămasă după ultima săptămână extrem de epuizantă. Fără să forţeze, dâm-boviţencele au reuşit să-şi pună la punct rivalele încă din primele secvenţe ale jocului din Polivalentă. Cu o echipă apropiată de cea ideală, Municipal a pus rapid 10 lungimi distanţă faţă de Târgu Mureş, însă situaţia s-a echilibrat spre finalul sfertului. Nimic îngrijorător însă, pentru că dâmbovitencele şi-au început recitalul în repriza a II-a. Cu Mărginean şi Robbins pe teren echipa lui Florin Nini arată ca şi cum ar fi imposibil de oprit. Foarte bine intră în joc şi noile achiziţii, Ajavon, Davis si Walker, însă se vede că nu s-au integrat total încă în angrenajul echipei. Până la pauza mare, CS Municipal avea 22 de puncte avans, iar repriza a doua începuse să-şi piardă din importanţă.
Nici în partea a doua nu au existat momente de tensiune, Târgoviştea controlând jocul. Defensiva lui Floin Nini şi-a făcut încă o dată treaba, iar acest lucru s-a văzut la final, când diferenţa a fost de 37 de puncte, în condiţiile în care în atac lucrurile nu au stat tocmai bine, dâmboviţencele ratând destul de mult.
Victoria a fost absolut firească, iar pentru campioană urmează un examen al maturităţii miercuri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, cu unguroaicele de la Sopron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgoviste. Va fi mult de lucru în această iarnă

F.C. Municipal Târgovişte n-a jucat rău în tur, dar a avut mullte ghinioane. A luat goluri aiurea şi a ratat ca la concurs. Drept consecinţă, are o zestre subţire de puncte. Doar opt puncteau adunat „tunarii” târgovişteni în nouă meciuri, în turul de campionat. Echipa de pe malul drept al […]