Published On: vin, iun. 8th, 2018

STRUCTURILE OPERATIVE ALE POLIŢIEI ROMÂNE, ÎN SPECIAL CELE DIN MEDIUL RURAL, PRIMESC AUTOSPECIALE DE INTERVENŢIE NOI

nichiduta.ro

471 de autospeciale noi intră în dotarea Poliţiei Române, contribuind astfel la îmbunătăţirea modului în care poliţiştii răspund la solicitările cetăţenilor, precum şi la creşterea gradului de siguranţă pe care poliţiştii o au la intervenţii. În judeţul Dâmboviţa au ajuns 12 autospeciale, 10 pentru posturile din mediul rural şi două la Poliţia Rutieră. Poliţia Română a recepţionat prima tranşă de maşini noi, achiziţionate din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.
Primele 199 de autoturisme Dacia Logan urmează să ajungă, începând de astăzi, la structurile teritoriale, iar alte 262 vor intra în dotarea unităţilor de Poliţie, până la data de 18 iunie a.c.. Astfel, 376 de autospeciale Dacia Logan vor fi utilizate de structurile de ordine publică (posturi şi secţii de poliţie rurală) şi 85 de cele de rutieră, dintre care 5 de către Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale. Vehiculele sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, un set de roţi suplimentar cu pneuri de iarnă şi roată de rezervă, prize pentru staţii şi acumulatori suplimentari. De asemenea, ieri, 7 iunie , au intrat în dotarea Poliţiei Române şi 10 autovehicule Dacia Duster. Toate autospecialele au fost achiziţionate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma procedurilor de achiziţie publică.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro