Published On: joi, dec. 21st, 2017

STRĂINII, IMPRESIONAŢI DE COMPLEXUL DE NATAŢIE DE LA TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Ungaria, Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia şi România şi-au trimis cei mai buni juniori mici (fete 13-14 ani şi băieţi 15-16 ani) la Târgovişte, unde s-a desfăşurat primul concurs internaţional de înot din istoria municipiului, Cupa Ţărilor Central Europene.
Pe lângă cei 100 de sportivi, au mai fost prezenţi la Complexul Turistic de Nataţie zeci de antrenori, oficiali ai federaţiilor sau apropiaţi ai celor implicaţi într-un eveniment de ţinută, care s-a întins pe parcursul a trei zile (8, 9 şi 10 decembrie). Delegaţiile străine au profitat de ocazie şi au vizitat obiectivele turistice din Târgovişte, declarându-se impresionate de Tumul Chindiei (foto: membri ai delegaţiei Ungariei), Curtea Domnească, Mănăstirea Dealu, Aleea Voievozilor, Grădina Zoologică, de muzeele şi de bisericile noastre. Imagini şi filmuleţe din urbea târgovişteană au circulat pe reţelele de socializare, provocând reacţii de apreciere în multe zone ale Europei, informează site-ul official al Complexului de Nataţie.
Evenimentele organizate tot mai des sub cupola Complexului Turistic de Nataţie generează câştiguri multiple pentru municipiul Târgovişte, care tinde să devină un punct important pe harta turismului sportiv. Acesta este şi obiectivul general al proiectului nostru, de a creşte atractivitatea vechii capitale a Ţării Româneşti, atât pentru turiştii străini, cât şi pentru cei români. Prin Complexul Turistic de Nataţie şi prin investiţii în infrastructura de agrement, turismul cunoaşte o frumoasă dezvoltare în oraşul Târgovişte. Un Complex care oferă o gamă vastă de servicii turistice de agrement şi de relaxare, cu terenuri de tenis, de baschet, de minifotbal, ştrand, piste pentru role şi biciclete, zone de joacă pentru copii, platformă betonată pentru organizarea de evenimente şi un bazin acoperit, dotat cu saună şi sală de forţă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro