STIMULENTE FINANCIARE PENTRU CEI CE ANGAJEAZĂ ELEVI ŞI STUDENŢI

eleviAngajatorii care, pe perioada vacanţelor stabilite potrivit legii, încadrează în muncă elevi şi studenţi beneficiază de un stimulent financiar lunar care este egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinţă al asigurărilor pentru şomaj şi stimulării ocupării forţei de muncă în vigoare (500 lei). Acesta se acordă la cererea angajatorului din bugetul asigurărilor pentru şomaj, proporţional cu timpul efectiv lucrat de elevii şi studenţii în cauză, pe perioada vacanţei.
Perioada maximă de acordare a stimulentului financiar este de 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic.
în vederea acordării stimulentului financiar lunar, angajatorii încheie cu agenţia pentru ocuparea forţei de muncă judeţeană, în termen de 30 de zile de la data angajării elevilor şi studenţilor aflaţi în perioada vacanţelor, o convenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Aninoasa Activă pe piaţa transferurilor

Transferurile făcute în această vară: Gae, Mirel Matei ( Gloria Corneşti), Rusu ( F.C.M. Târgovişte), Preda ( Flacăra Moreni), Moţoi (Petrolul Târgovişte), Parghel (Chindia – juniori) o fac pe F.C. Aninoasa una dintre favorite la locul întâi în Liga a 4-a. Au plecat: Leţu (F.C.M. Târgovişte), Zaharia (Petrolul Târgovişte), L. […]