Staţiunea Peştera-Padina, un proiect foarte important pentru turismul dâmboviţean

Staţiunea Peştera-Padina este un proiect foarte important pentru turismul dâmboviţean şi naţional, iar o astfel de investiţie trebuie tratată cu maximă atenţie şi seriozitate.
Tocmai de aceea, a avut loc o întâlnire de lucru la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu şeful de proiect, prorectorul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” – Tiberiu Florescu.
Subiectele dezbătute au fost cele legate de Master Planul staţiunii şi de punctele de vedere emise de proprietarii din zona montană, precum şi a tuturor instituţiilor care pot emite avize pe parcursul derulării acestui proiect de importanţă naţională. Discuţiile au fost mai mult decât constructive şi edificatoare, mai ales că, alături au fost preşedintele Asociaţiei Turistice Peştera-Padina, Valentin Calcan, şi primarul comunei Moroeni, Laurenţiu Moraru. Cert este faptul că mai multe etape importante au fost parcurse de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar staţiunea Peştera-Padina este pe cale de a deveni realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Puturoşilor care n-au ieşit la muncă le-a fost tăiat ajutorul social!

Pentru că au refuzat să efectueze orele de muncă obligatorii în folosul comunităţii, 19 persoane, beneficiari din Municipiul Târgovişte ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, au pierdut luna trecută dreptul la ajutor social.Tot legat de subiectul muncii în folosul comunităţii, primarul Cristian Stan a informat că „luna aceasta, […]