Published On: lun, feb. 20th, 2017

Staţiile GPL au fost luate la purificat de poliţiştii dâmboviţeni

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza localităţilor Târgovişte, Moreni şi Găeşti, pe linia verificării legalităţii operaţiunilor comerciale cu combustibil gpl.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că trei puncte de lucru ale unei societăţi comerciale funcţionau fără autorizaţie de comercializare a produselor energetice.
Poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal, în valoare de 60.000 de lei şi a fost dispusă măsura suspendării activităţii de comercializare a produselor accizabile pe o perioadă de o lună.
De asemenea, în urma controlului la unul dintre punctele de lucru, poliţiştii au identificat un bărbat de 41 de ani, din Cobia, care desfăşura activităţi lucrative fără a avea un contract de muncă încheiat.
S-a procedat la sancţionarea contravenţională a agentului economic în conformitate cu Legea 53/2003 privind Codul Muncii, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.
La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Biroului Vamal de Interior Dâmboviţa şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro