Staţiile CFR şi trenurile, luate la verificat de poliţişti

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa, sprijiniţi de jandarmi şi reprezentanţi de la CFR Călători, au desfăşurat acţiuni, pe raza judeţului, pentru limitarea efectelor pan-demiei COVID-19 şi creşterea siguranţei călătorilor.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat persoanele aflate în trenuri şi staţiile de cale ferată cu privire la respectarea recomandărilor pentru luarea unor măsuri de protecţie şi păstrarea unei distanţări fizice.
Au fost legitimate 27 de persoane, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, pentru neluarea măsurilor de protecţie individuală.
Vă recomandăm să evitaţi aglomeraţia, deplasările la orele de vârf şi să purtaţi masca de protecţie la bordul trenurilor pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Măneşti

Pompierii târgovişteni au fost alertaţi, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din satul Drăgăeşti – Ungureni (comuna Măneşti).Imediat, la locul evenimentului sau deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj de ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Târgovişte. La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta […]