Staţie de epurare ultramodernă la Fieni

companiaîn cadrul contractului CL 6 – Lucrări la sursele de apă şi staţiile de epurare Pucioasa şi Fieni, componentă a proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Dâmboviţa, a fost finalizată staţia de epurare Fieni, astfel încât, în perioada imediat următoare, vor fi executate probele de lucru.
La inaugurarea obiectivului, alături de directorul general al Companiei de Apă, Mircea Constantin, au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, administratorul public Alexandru Oprea, salariaţi ai Companiei şi, bineînţeles, numeroşi localnici.
„Este o investiţie cu o valoare de patru milioane de euro, construită pentru a deservi iniţial 12.000 de cetăţeni ai acestei zone, ajungând, la sfârşitul perioadei de implementare a POS Mediu II, la o capacitate suficientă pentru a deservi 24.000 de cetăţeni, însemnând oraşul Fieni şi toate localităţile din amonte” – a precizat Mircea Constantin, directorul general al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA.
Realizarea noii staţii de epurare a oraşului Fieni denotă seriozitate inclusiv din partea constructorilor iar tehnologia este de ultimă generaţie, prietenoasă cu mediul.
„Astăzi am finalizat un obiectiv de investiţii. îmi aduc aminte în ce stadiu am preluat POS-ul de Mediu şi putem face o comparaţie. Astăzi proiectul este implementat în proporţie de 7580%, sub aspect al stadiului fizic al lucrărilor. Putem spune că aproape trei contracte de lucrări sunt închise, din cele zece, iar astăzi punem în funcţiune, în parte, unul din cele trei obiective din CLG. Deci este foarte important că am reuşit să recuperăm întârzierile. Vă anunţ că inaugurăm tot anul acesta staţia de epurare de la Pucioasa şi vom pune în funcţiune şi Staţia de epurare de la Titu” – a precizat la rândul său preşedintele Adrian Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Baschet pentru pitici

Federaţia Română de Baschet, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, prin programul „Pierre de Coubertin”, demarează în luna noiembrie două programe: „Vino să joci baschet!” şi „Nu conteaza înălţimea, ci contează isteţimea!”. Primul proiect, „Vino la baschet!” se adresează şcolarilor (clasele 0 şi clasele I) de pe raza Municipiului […]