Published On: joi, mart. 6th, 2014

Staţia de epurare Târgovişte Sud – una dintre cele mai moderne din România

nichiduta.ro

staicuÎncepând de luni, 3 martie, fostul viceprimar al municipiului, Ion Ţuţuianu, ocupă funcţia de director general adjunct al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa S.A., fiind prezentat public în această nouă calitate de director general Dorin Staicu. Ion Ţuţuianu se va ocupa de aspectele operaţionale pe care le presupune activitatea de exploatare a sistemelor de alimentare cu apă şi a staţiilor de epurare din toate centrele din judeţ.
Cu acelaşi prilej, directorul general Dorin Staicu a prezentat şi stadiul execuţiei Programului de extindere şi reabilitare a sistemelor de apă şi apă uzată din Dâmboviţa, evaluat la peste 50%. Unul dintre cele mai avansate obiective, foarte aproape de finalizare, este staţia de epurare Târgovişte Sud: „Practic, am întocmit un proces verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, urmând ca micile remedieri să mai dureze puţin, astfel încât, cel târziu în luna aprilie, vom putea să inaugurăm în mod oficial una dintre cele mai moderne staţii de epurare ape uzate din România. Din punct de vedere al performanţelor realizate până în prezent, toţi parametrii la evacuarea apelor reziduale se încadrează în normele europene şi în standardul specific” – a precizat Dorin Staicu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro