START IN LIGA A 4-A CRONICA ETAPEI A 18-A

S.A.

sportDupă „încălzirea” din CUPA ROMÂNIEI, sâmbătă s-a ridicat cortina peste fotbalul din Liga a 4-a. După „peripeţiile” cu PETROLUL VALEA MARE, s-au disputat 7 meciuri din 9, câte erau la începutul ediţiei actuale.
A fost un „debut” cu de toate, cu meciuri câştigate de gazde, dar şi de oaspeţi, unul oprindu-se înainte de termen.
FLACĂRA MORENI – VOINŢA CREVEDIA 4-0 (întrerupt) Am înţeles că oaspeţii au rămas în 6 jucători pe teren, arbitrul fiind nevoit să oprească meciul. Vom vedea care au fost cauzele adevărate ale întreruperii jocului. Oricum, victoria gazdelor era previzibilă, chiar dacă „VOINŢA” s-a întărit.
RECOLTA GURA ŞUŢII – UNIREA COBIA 1-0
Meci frumos, viu disputat, în care ambele tabere puteau să câştige partida. Şansa a surâs, până la urmă, trupei primarului TITEL DINU, care a marcat în finalul jocului un gol de 3 puncte, venind urcarea în clasament de pe locul 9 pe poziţia a 5-a.
VOINŢA PIETROŞIŢA –
AVICOLA TĂRTĂŞEŞTI 1-2 Partidă cu „încărcătură” emoţională ridicată. Au câştigat oaspeţii, dar se pare că există o contestaţie, ce urmează a fi judecată, joi, de CCD.
Totuşi, victoria celor din TĂRTĂŞEŞTI este de bun augur pentru retur.
VOINŢA PERŞINARI – F.C. ANINOASA 2-3
A fost derbyul etapei, în care rezultatul a aparţinut fiecărei echipe câte o repriză. Totuşi, gazdele conduceau la pauză cu 2-0, oaspeţii câştigând repriza a doua cu 3-2. Lăsăm comentariile pentru alţii.
PETROLUL TÂRGOVIŞTE -ATLETIC FIENI 0-1
Nu cred că este surpriză victoria fotbaliştilor din FIENI. De fapt, se poate spune PETROLUL – GHIŢESCU 0-1. „Generalul” a demonstrat, dacă mai era cazul, că este unul dintre cei mai buni portari lansaţi de F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
A.S. DOICEŞTI – COMERŢUL BREZOAELE 1-0
Este, dacă doriţi, o primă surpriză voctoria gazdelor, ştiind că nu prea s-au întărit, dar cei aduşi au fost eficienţi. Au rezistat o repriză, iar oaspeţii nu au convins la debut.
BRADUL MOROENI – PAS PUCIOASA 3-2
Meci frumos, cu răsturnări de scor, oaspeţii reuşind să deschidă scorul împotriva cursului jocului. Practic, partida s-a jucat într-o repriză, când s-au înscris toate cele 5 goluri.
La „BRADUL” prezenţa în unsprezecele de start a lui „MITE” s-a văzut din plin, acesta marcând două goluri din faze fixe. în partea a doua se mai putea marca, însă portarii au fost la posturi. Victorie muncită, în care oaspeţii au constituit o supriză plăcută. Organizare bună.
PETROLUL VALEA MARE -LUC. DRAGOMIREŞTI 0-3
Preşedintele clubului din VALEA MARE, NICOLAE IORDACHE, a decis să retragă echipa din competiţie, deşi avea sprijinul organelor locale din VALEA MARE. Toate rezultatele se vor omologa cu 0-3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Apucături de director de club TĂNASE A FOST DAT AFARĂ DIN SALĂ LA CLUJ NAPOCA Nemulţumit de arbitrajul din meciul cu Galactica Cluj , oficialul dâmboviţean a fost eliminat, iar echipa lui a jucat mai bine

Cătălin Tănase, omul care a cucerit mai multe titluri naţionale cu Târgoviştea, nu şi-a mai găsit un angajament în baschetul mare de câţiva ani, fiind acum director al Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte şi antrenor la echipe de copile. Mare absolvent de cursuri FIBA, şeful CSŞ-ului îşi trăieşte viaţa de tehnician […]