Published On: lun, mart. 17th, 2014

START IN LIGA A 4-A CRONICA ETAPEI A 18-A

nichiduta.ro

sportDupă „încălzirea” din CUPA ROMÂNIEI, sâmbătă s-a ridicat cortina peste fotbalul din Liga a 4-a. După „peripeţiile” cu PETROLUL VALEA MARE, s-au disputat 7 meciuri din 9, câte erau la începutul ediţiei actuale.
A fost un „debut” cu de toate, cu meciuri câştigate de gazde, dar şi de oaspeţi, unul oprindu-se înainte de termen.
FLACĂRA MORENI – VOINŢA CREVEDIA 4-0 (întrerupt) Am înţeles că oaspeţii au rămas în 6 jucători pe teren, arbitrul fiind nevoit să oprească meciul. Vom vedea care au fost cauzele adevărate ale întreruperii jocului. Oricum, victoria gazdelor era previzibilă, chiar dacă „VOINŢA” s-a întărit.
RECOLTA GURA ŞUŢII – UNIREA COBIA 1-0
Meci frumos, viu disputat, în care ambele tabere puteau să câştige partida. Şansa a surâs, până la urmă, trupei primarului TITEL DINU, care a marcat în finalul jocului un gol de 3 puncte, venind urcarea în clasament de pe locul 9 pe poziţia a 5-a.
VOINŢA PIETROŞIŢA –
AVICOLA TĂRTĂŞEŞTI 1-2 Partidă cu „încărcătură” emoţională ridicată. Au câştigat oaspeţii, dar se pare că există o contestaţie, ce urmează a fi judecată, joi, de CCD.
Totuşi, victoria celor din TĂRTĂŞEŞTI este de bun augur pentru retur.
VOINŢA PERŞINARI – F.C. ANINOASA 2-3
A fost derbyul etapei, în care rezultatul a aparţinut fiecărei echipe câte o repriză. Totuşi, gazdele conduceau la pauză cu 2-0, oaspeţii câştigând repriza a doua cu 3-2. Lăsăm comentariile pentru alţii.
PETROLUL TÂRGOVIŞTE -ATLETIC FIENI 0-1
Nu cred că este surpriză victoria fotbaliştilor din FIENI. De fapt, se poate spune PETROLUL – GHIŢESCU 0-1. „Generalul” a demonstrat, dacă mai era cazul, că este unul dintre cei mai buni portari lansaţi de F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
A.S. DOICEŞTI – COMERŢUL BREZOAELE 1-0
Este, dacă doriţi, o primă surpriză voctoria gazdelor, ştiind că nu prea s-au întărit, dar cei aduşi au fost eficienţi. Au rezistat o repriză, iar oaspeţii nu au convins la debut.
BRADUL MOROENI – PAS PUCIOASA 3-2
Meci frumos, cu răsturnări de scor, oaspeţii reuşind să deschidă scorul împotriva cursului jocului. Practic, partida s-a jucat într-o repriză, când s-au înscris toate cele 5 goluri.
La „BRADUL” prezenţa în unsprezecele de start a lui „MITE” s-a văzut din plin, acesta marcând două goluri din faze fixe. în partea a doua se mai putea marca, însă portarii au fost la posturi. Victorie muncită, în care oaspeţii au constituit o supriză plăcută. Organizare bună.
PETROLUL VALEA MARE -LUC. DRAGOMIREŞTI 0-3
Preşedintele clubului din VALEA MARE, NICOLAE IORDACHE, a decis să retragă echipa din competiţie, deşi avea sprijinul organelor locale din VALEA MARE. Toate rezultatele se vor omologa cu 0-3.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro