Published On: vin, apr. 5th, 2019

STADION NOU ÎN LIGA A 4-A

nichiduta.ro

România va avea un nou stadion cochet în viitorul apropiat, într-un oraş micuţ, care în acest moment nu are echipă la nivel naţional, ci doar în campionatul Ligii 4. După Alexandria şi Slatina, reşedinţele judeţelor Teleorman, respectiv Olt, Zărneştiul, un orăşel din juţelul Braşov cu o populaţie puţin peste 20.000 de locuitori, va beneficia de sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) pentru a construi de la zero un stadion aflat acum în paragină.
Edilul oraşului Zărneşti, Alexandru Igrişan, reprezentant al partidului PSD, a prezentat, astăzi, pe pagina sa de face-book, proiectul „Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare şi dotare bază sportivă Zărneşti”, care vizează, mai exact, baza sportivă Torpedo, ajunsă în patrimoniul primăriei, în contul datoriilor fostului proprietar către bugetul local.
„Acest proiect este derulat prin Compania Naţională de Investiţii, „Programul naţional de construcţii de interes public sau social”, Subprogramul „Complexuri sportive” având o valoare totală de 18.686.663,86 Ron, sumă nerambursabilă. El prevede în primul rând reabilitarea şi nu numai, a fostei baze sportive Torpedo.
În urma parcurgerii procedurilor de verificare a documentaţiei, care au început în decembrie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici prin Ordinul MDRAP nr. 1302 din 12.03.2019. Ulterior, s-a procedat la predarea amplasamentului către Compania Naţională de Investiţii. La momentul de faţă se lucrează de către C.N.I. la întocmirea caietului de sarcini pentru a demara procedura de achiziţie publică şi ulterior execuţia propriu-zisă.
Consider că, această investiţie este utilă atât sportivilor de performanţă pe care îi are oraşul Zărneşti, dar şi tuturor cetăţenilor care îşi doresc să practice sport de placere”, a anunţat primarul oraşului Zărneşti.
Noua bază sportivă Torpedo va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, cantonament, birouri, terenuri de tenis, dar şi o sală de box, scrie liga2.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro