Published On: mar, aug. 1st, 2017

Stadioane noi la Bucureşti. Cluj, Ploieşti. Ovidiu, aproape finalizate la Craiova. Târgu Jiu. Arad Pe când unul şi la Târgovişte?

nichiduta.ro

În ultimii ani s-au construit stadioane noi la Bucureşti (Naţional Arena), Ovidiu (Constanţa, unde joacă Viitorul), Ploieşti (Ilie Oană), Cluj Napoca (Cluj Arena). În acest an se vor finaliza lucrările stadioanelor din Craiova (Ion Oblemenco), Târgu Jiu, iar la anul la Arad (Francis Newman). S-a primit aprobarea să se construiască stadion nou de 5500 de locuri şi la Alexandria. La Turnu Măgurele (oraş din judeţul Teleorman) este în construcţie (în fază avansată) o arenă modernă. Va fi dotată cu instalaţie de nocturnă, tribune, vestiare, teren sintetic, gazon cu instalaţie de încălzire şi apă, mini-hotel. Oraşul din sudul tării nu are nici măcar echipă de fotbal în al treilea eşalon, după ce vara trecută, Sporting Roşiori s-a desfiinţat.
Este posibil ca pe această micută (1434 locuri) şi cochetă arenă fotbalistică să se mute Voinţa Saelele, care a promovat în aceatsă vară în Liga a 3-a, 12-2 la general (4-2 în deplasare şi 8-0 acasă), cu CS Strehaia. Lucrările la acest stadion se vor finaliza la începutul anului viitor.
De vreo cinci ani, la Târgovişte, se vehiculează ideea că se va construi un stadion nou care să fie dotat cu tot ce trebuie. Se tot vorbeşte de aprobări, demersuri, dar până acum nu s-au demarat lucrările.
Chindia Târgovişte va juca şi în sezonul următor pe bătrânul (inaugurat în 1948) stadion, Eugen Popescu, care seamănă cu un vapor naufragiat.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro