Published On: joi, dec. 14th, 2017

Sprijin total noua echipă PNL de la Titu

nichiduta.ro

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a declarat că susţine echipa PNL nou creată la Titu, Biroul Politic Interimar şi pe Teodor Rădoi, recent demis din funcţia de viceprimar, în urma unei dispute cu primarul Traian Nicolae: „Pe domnul primar nu l-am identificat în ultimul timp cu Partidul Naţional Liberal, chiar dacă dânsul a fost ales pe listele PNL. A spus că nu se mai regăseşte în acest partid. Se regăseşte în sânul PSD”, a spus Caraveţeanu, concluzionând că „tot răul e spre bine. Bine că s-a întâmplat acum şi nu în apropierea unei competiţii electorale.”
În ce îl priveşte, Teodor Rădoi a declarat că va contesta în instanţă, ca fiind neîntemeiată, hotărârea de demitere din funcţia de viceprimar şi a precizat că, în urma votului secret din şedinţa Biroului Politic Interimar, va fi solicitată BPJ al PNL Dâmboviţa excluderea din partid a celor opt consilieri locali care au votat alături de PSD.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro