Sprijin pentru pomicultorii din Voineşti

Primarul Gabriel Dănuţ Sandu a crezut şi crede în normalitate. Atunci când îţi pasă de oameni, orice este posibil! DA, este foarte adevărat acest lucru, şi primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu, a dat din nouă dovadă că îi pasă de oamenii din Voineşti.
O mare problemă cu care se confruntă pomicultorii din Voineşti, în această perioadă, este seceta. Pomicultorii voineşteni sunt disperaţi că vor înregistra pierderi esenţiale, ploi n-au fost de săptămâni bune în zonă astfel, iar fructele încep să se vestejească, mai mult trebuie să facă şi stropirea pomilor şi au nevoie de foarte multă apă pentru irigare şi stropiere.
Primarul Gabriel Dănuţ Sandu nu a stat pe gânduri şi a început să caute soluţii pentru a veni în sprijinul pomiculto-rilor disperaţi. În numai câteva zile, edilul Gabriel Dănuţ Sandu a săpat un puţ de mare adâncime, a montat o pompă electrică şi le-a pus la dispoziţie, gratuit, accesul la apă, tuturor pomicultorilor voineşteni.
Ideea edilului Gabriel Dănuţ Sandu a fost imediat susţinută de oameni cu suflet mare.
Din puţul nou forat se pompează 1000 de litri de apă pe minut. Puţul este amplasat într-o zonă proprietate privată, dar proprietarul şi-a arătat toată deschiderea de a ceda respectiva suprafaţă pentru forarea puţului, o idee extraordinară din partea edilului Gabriel Dănuţ Sandu de a veni în sprijinul pomicultorilor. Mai mult, reprezentantul firmei care asigură serviciul de furnizare a apei potabile şi serviciul de canalizare la nivelul comunei Voineşti, nu a stat nici el pe gânduri şi s-a oferit să asigure conectarea la reţeaua de energie electrică a pompei de la noul puţ, anunţând public că va suporta toată cheltuiala privind consumul de energie.
Acest prestator de servicii a venit cu largă deschidere faţă de edilul de la Voineşti, pentru că, prin această idee a edilului Dănuţ Gabriel Sandu de a fora acest puţ, oamenii din tot Voineştiul nu vor avea probleme cu serviciul de furnizare a apei pentru că, cea de la reţea se va folosi doar la uzul din gospodărie. Pomicultorii folosesc gratis noul puţ.
La Voineşti este normalitatea care ar trebui să existe în orice sat din România. Un adevărat exemplu de adm-nistraţie, demn de urmat. Primarul Gabriel Dănuţ Sandu ne-a spus că este important să fii fericit în ceea ce faci, astfel încât să poţi să faci la rândul tău fericiţi şi pe oamenii din comunitatea pentru care lucrezi. Într-adevăr, primarul Gabriel Dănuţ Sandu a adus bucuria pe chipul pomicultorilor prin realizarea acestui puţ.
Astfel, cred că fiecare dintre noi ar trebui să vedem ce am întors comunităţii în care trăim, ţării în care trăim, înainte de a ne întreba ce beneficii ni se oferă. Ar trebui, în fiecare zi, să încercăm să facem lucrurile bine, să ne facem cu seriozitate datoria, mai mică sau mai mare, astfel încât prin contribuţia noastră să schimbăm comunitatea în bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se reiau lucrările la Stadionul "Eugen Popescu"

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă, de primarul Cristian Stan, care a susţinut o conferinţă de presă pe acest subiect. Edilul a spus că evoluţia proiectului a fost influenţată de probleme pe care le-a catalogat drept obiective, nominalizând aici o pierdere de 40 de milioane de lei, la capitolul […]