Published On: vin, aug. 18th, 2017

Sprijin de la Ministerul Sănătăţii pentru unităţile spitaliceşti din Dâmboviţa

nichiduta.ro

Deputatul PSD, Dâmboviţa, Carmen Holban, membru în Comisia pentru sănătate şi familie din cadrul Camerei Deputaţilor a venit în cadrul unei conferinţe de presă de la PSD Dâmboviţa şi a abordat o serie de subiecte strict legate de unităţile sanitare din judeţ, recent vizitate de ministrul Sănătăţii, Florian Bodog şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea. Deputatul Carmen Holban a ţinut să sublinieze că atât ministrul Sănătăţii, Florian Bodog cât şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea au dat asigurări ferme că sistemul sanitar din Dâmboviţa va primi sprijin guvernamental în perioada următoare.
Deputatul Carmen Holban a mai spus că din toamnă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte vor ajunge o serie de echipamente medicale.
Săptămâna trecută, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea, au efectuat o vizită de lucru în Judeţul
Dâmboviţa.Evenimentul a cuprins o vizită, în data de 10 august, la trei unităţi spitaliceşti din judeţ şi, respectiv, o întâlnire de lucru, în data de 11 august, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi reprezentanţi ai lumii medicale din întreg judeţul.
Vizita la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte s-a concentrat pe Unitatea de primiri urgenţe (UPU – SMURD), Secţiile ATI, TI-NN, Cardiologie -USTACC şi Blocul Operator din pavilionul central. În cadrul acestei vizite, s-a prezentat şi propunerea de extindere şi modernizare a Unităţii de primiri urgenţe prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020. Programul vizitei a continuat cu deplasarea la Secţia Exterioară Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde Ministrul Sănătăţii a inspectat lucrările de reabilitare a secţiei şi a analizat perspectivele acordării de noi finanţări pentru această secţie, vizitarea Spitalului Orăşenesc Pucioasa, unde au fost discutate aspecte cu privire la situaţia actuală şi perspectivele acestei unităţi spitaliceşti, Sanatoriul Moroeni, unde domnul ministru a inspectat stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a sediului central al acestei secţii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente