Sportul şi Mişcarea, la loc de cinste în oraşul Răcari

Administraţia oraşului Răcari susţine activităţile sportive. Aceste activităţi s-au dovedit de-a lungul timpului o reuşită. La sfârşitul săptămânii, sala de sport a oraşului Răcari a fost gazda unei noi etape a Cupei „Nicolae Dumitru” la fotbal desfăşurată sub egida „Cupa Unirii”.
Au participat şase echipe din cartierele oraşului Răcari: GHERGANI, MAVRODIN, GHIMPAŢI, BOANGA, COLACU şi PODUL BĂRBIERULUI. S-a format o singură grupă, fiecare echipă jucând cu fiecare. După mai bine de 6 ore de fotbal, câştigătoarea a fost echipa din cartierul BOANGA. De la eveniment nu a lipsit edilul Marius Caraveţeanu un iubitor al sportului.
„Determinarea jucătorilor, răsturnările dese de scor, fazele spectaculoase şi nu în ultimul rând frumuseţea şi bucuria golului au făcut deliciul tuturor participanţilor. Premiul cel mare, constând într-o cupă şi o minge, a fost înmânat echipei cartierului Boanga, care a terminat competiţia pe primul loc. Felicitări echipei din Boanga!”, a declarat primarul Marius Caraveţeanu.
Rezultate obţinute
• Locul 1 – Boanga
• Locul 2 – Colacu
• Locul 3 – Mavrodin
• Cel mai bun jucător – Gheorghiu Nicolae!
• Golgheterul competiţiei – lonuţ lonescu
• Jucătorul FAIR-PLAY- Romi
Niţă
• Echipa FAIR-PLAY- Podul Bărbierului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa şi-a atins obiectivele prin activitatea desfăşurată în 2016

În anul 2016, activitatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut ca scop promovarea unui sistem integrat de ordine şi siguranţă publică, proactiv, orientat către nevoile de securitate şi în serviciul cetăţenilor, de cooperare cu celelalte autorităţi interne, precum şi de a gestiona situaţiile în cadrul crizelor de ordine publică […]