Published On: mie, sept. 11th, 2013

SPORTIVI DE ZILELE ORAŞULUI

nichiduta.ro

fotbalZilele oraşului Târgovişte au oferit oamenilor şi câteva acţiuni de ordin sportiv la care au participat politicieni, dar şi târgoviştenii de rând care au dorit să-şi demonstreze valenţele în acest domeniu.
Turneul de minifotbal organizat pentru echipele din cartierele municipiului a stârnit un interes foarte mare printre pasionaţii fenomenului, care au luat cu asalt tribunele instalate pe platoul Prefecturii, acolo unde a fost amplasată şi suprafaţa artificială pe care s-au disputat partidele din cele 4 grupe.
După trei zile de concurs intens, formaţia cartierului Aleea Trandafirilor a reuşit să-şi adjudece marele trofeu. Câştigătoarea a învins în finală echipa din cartierul Matei Basarab după executarea loviturilor de departajare. Pe următoarele două locuri ale clasamentului s-au situat echipele din Micro XII şi Micro IV, care şi-au disputat finala mică.
La fel de interesantă a fost şi „Cupa Bugetarului” la tenis de câmp. Meciurile disputate pe baza din parcul Chindia a reunit la start nume cunoscute din viaţa publică a municipiului, primarul Gabriel Boriga, city managerul Gabriel Cioacă, subprefectul Antonel Jîjîie sau consilierul Cristi Stan numărându-se printre participanţi. Suprinzător sau nu, turneul a fost câştigat de Antonel Jîjîie, care în ciuda faptului că nu era cel mai tânăr dintre participanţi a reuşit să se impună în finala cu C. Graur, scor 6 – 4, 6 – 4.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro