Spitalul Orăşenesc Titu a primit un container special pentru pacienţii suspecţi de COVID-19

Spitalul Orăşenesc Titu are o nouă zonă de triaj epidemiologie. Este vorba despre un container special care a intrat în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte (SJUT) şi de care va beneficia atât personalul medical de la Titu, dar şi pacienţii, prin sporirea gradului de confort al acestora.
Containerul destinat trierii sus pecţilor de SARS-CoV-2 a fost amplasat în curtea Spitalul Orăşenesc Titu.
Construcţia modulară în care pacienţii urmează să fie primiţi, înregistraţi, testaţi şi triaţi, în funcţie de simptome, este racordată la curent electric şi este dotată cu instalaţii de climatizare.
Pentru a vedea cum a fost organizat circuitul pacienţilor şi al suspecţilor de Covid 19, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Corneliu Ştefan, însoţit de vicepreşedintele Luciana Cristea, primarul oraşului Titu, Traian Niculae şi managerul SJUT, Claudiu Dumitrescu, a făcut astăzi o vizită la sediul unităţii medicale de la Titu.
Preşedintele CJD, Corneliu Ştefan, a precizat că noul container va fi de un real ajutor pentru personalul medical din oraşul Titu şi va asigura într-o mai bună măsură respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-

CoV-2.
Reamintim faptul că, la sfârşitul lunii noiembrie a acestui an, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a asigurat finanţare Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în vederea achiziţionării a altor trei ansambluri modulare, amplasate în incinta sediului central al SJUT, la Ambulatoriul de specialitate, în Policlinică, la Unitatea Primiri Urgenţe şi la Secţia de Boli Infecţioase, în care se face triajul şi controlul pacienţilor suspecţi de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Evidenţa persoanelor vaccinate împotriva COVID-19

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia vaccinărilor din ziua de 29 decembrie, ora 17.00, este: Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 deore) – […]