SPITALUL MUNICIPAL MORENI, în totalitate, SPITAL COVID-19

DE VINERI, 15 octombrie 2021, SPITALUL MUNICIPAL MORENI a devenit în totalitate, SPITAL COVID-19.
ATENȚIE!
CABINETELE DE AMBULATORIU RĂMÂN DESCHISE PACIENŢILOR
NON-COVID-19
Având în vedere că în ultimile zile, Dâmbovița se confruntă cu sute de infectări pe zi, DSP Dâm-bovița, prin implicarea directă a dr. Sorin Stoica-directorul DSP, a făcut toate demersurile legale și a reușit să mărească numărul de paturi pentru pacienții COVID.
Astfel SPITALUL MUNICIPAL MORENI devine în totalitate SPITAL COVID-19 iar toate urgențele NON-COVID sunt redirecționate către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.
SPITALUL MUNICIPAL MORENI devine în totalitate, SPITAL COVID-19, astfel s-au creat 180 de paturi, 50 dintre acestea sunt racordate la rețea central izată de oxigen iar alte 5 paturi sunt de terapie acută.
DSP Dâmbovița, de la începutul pandemiei a depus eforturi susținute pentru a asigura paturi necesare tratării pacienților COVID-19. Împreună cu medicii, a găsit soluții și a asigurat pe rând noi paturi.
Totodată, directorul DSP Dâmbovița, dr. Sorin Stoica a transmis recunoștință medicilor, asistenților, echipajelor de ambulanță și personalului medical auxiliar care duc o luptă inegală cu un inamic invizibil și perfid, asigurându-i de toată susținerea. Dovada reușitelor și a efortului depus zi de zi, oră de oră sunt vieți salvate la limită și miile pe pacienți vindecați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a instituit carantina zonală în comuna Valea Mare

Comuna Valea Mare începând cu data de 17.10.2021, ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în data 31.10.2021, ora 05:00, este în CARANTINĂ. Mai sunt în carantină: Titu, Crevedia și Vlădeni.HOTĂRÂRE:Art. 1. (1) Se propune, începând cu data de 17.10.2021, ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, […]